1. Allti n har kuttra sju plikt n fa klimax

Dom tre vanligaste sexuella idealen

Vi bar alla kungen ideer sam forvantningar kring hur banka baver skall kika ut och hurda valbehag promenerar till. Do narvarand ideerna skapas mo stor fraktio var kultur.

Alldenstund banka baver befinner sig e odla pass enskilt amne – diskuterar vi det sallan tillsamman nagon annan. Det har astadkomme att vi utelamnas at forebild som maklig ater op vart sexuella sjalvfortroende sam sattar kappar i hjulet forut var sexuella njutning.

Villig grima mottagning traffar sjalv massa kvinns samt folk tillsamman vulva/vagina som upplever forodmjukelse och skuld kopplat till sex. Dett paverkar deras mojligheter att njuta fran banka baver overlag – samt mo att lite orgasm. Do tre sexuella idealen nedan omfatta ofta nagon blaffig del av problemet.

Enastaende kuttra sju kan befinna manga skild foremal – njutning, avkoppling, intimitet – och ibland, befinner si bra kuttra sju saken da dar explosiva orgasmen. Saken da saso https://internationalwomen.net/sv/kanadensiska-kvinnor/ vi mycket inneha lart oss signalerar att sexet befinner sig kvar.

Skada ehur orgasmer kan existera nago del av det sasom astadkommer nagon erotis upplevelse bra, odla behover do ej besta det.

Bade anspanning samt bavan kan leda till generell ohalsa – och paverkar aven var sexuella heja negativt – speciellt begarelse och mojligheten att lite orgasm.

Massa ganger upplevs ej blott angesten sam stressen som kroppsli – exempelvi svarigheter att respirera eller nagon paverkad puls – de blir aven till psykiska hake.

Negativa tankar sipprar in i bollen och talar forsavitt forut oss att vi tvingas fa klimax, att vi ar konstiga saso ej kan komma, eller att var kompanjon kommer fraga hur sa som pagar om vi icke kommer om en stund.

Dom narvarand tankarna utfor det svar pro oss att befinna i nuet. Sam nar vi ej befinner si narvarande – kan det vara svart att ens njuta fran sex overhuvudtaget – orgasmer eller ick.

Sex befinner sig inte blott nago motio, den involverar i allra hogsta grad vara hjarnor. Sam ehuru dett kanske later osexigt, befinner sig det riktig ick det.

Vara hjarnor behover besta fokuserade gallande vad sasom tander oss darfor at vi amna njuta itu kuttra sju sam vet atnjuta orgasm.

Forsavit vi har helt upp tillsammans tankar forsavitt att vi befinner sig konstiga, trasiga alternativt att vi tvungen komma, finns det hejdlost f erotis handlingskraft saso for oss til en explosivt orgasm.

2. Fora I leder till klima

Popularkultur befinner sig ej sexualundervisning. Andock den markbar avsaknanden itu njutningsperspektivet samt undervisning genomgaende i plugget, bidrar mo att media blir var bibel stav hurda vi ska ejakulera.

Idealet runt fora i sasom basta sattet att lite orgasm inneha lett mot ett orgasmglapp. Forskning sasom har tittat gallande frekvensen fran orgasmer age hittat att do som tillat kommer mest sallan tillsamman nago partner, befinner sig kvinns i heterosexuella relationer (blott 65% fran gangerna tillats do orgasm). Det har jamfort tillsamman lesbiska kvinn (86%) karla i samkonade relationer (89%) sam hanar i heterosexuella relationer (95% fran deras sexuella upplevelser leder at orgasm).

Den narvarand statistiken kan forklaras tillsammans bistand fran flertal faktorer. En itu dessa faktorer har att foreta tillsammans vilken art fran sex saso framkallar orgasm – och vilken typ som inte utfor det.

Forskning visar att kvinnor lattare tillats klimax nar de upplever djupa kyssar, tillat manuell stimulering bruten kittlaren, sam har oralsex. Salede ar det tydligt och tydligt att vaginalt penetrationssex ej befinner si en absolut foto ifall du vill fa orgasm.

3. Explosiva orgasmer blott… hander

Enastaende kuttra sju utmalas ideligen saso nagot som hander per automatik ifall vi befinner si i ”ratt ”relation alternativ ifall vi befinner si no attraherade bruten var partner(s). Sallan snacka vi forsavitt vikten av samfardse darfor att bega sexet duktig.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *