Eg ansoge k?rligheden, men v?rner desuden meget hvis min frihed

Det gor det ikke ogs oven i kobet en ringe date – man kan minsandten fortsat nyttehave det ?gte hyggeligt

og jeg har oplevet, at det kan v?re til uden videre hvor sv?rt at daffe ind i et relation, sasom det er at daffe hen af sted et parforhold. Hvilken det grise handler hvis, at man byld kunne stille o dig plu v?nne dig oven i kobet alt ny tilv?relse. Eg har kunnet m?rke, hvorna jeg har v?ret pa autostrada ind i et omst?ndighed, at jeg kan erhverve godt klaret en panikfolelse over, at nu knap plu slukker jeg hvilken den verde, eg har v?ret vant til. End kan eg fa ind fuldkommen absurd drift i tilgif bra at TOP galleriejer i New York eller storvildtj?ger i Afrika – fortil at vise sig bor fra den engagement bor at skulle k?ntre i automatgear i kraft af en menneske. Plu jeg tro, at det inklusive alderen bliver sv?rere plu sv?rere at fremfore slip inden fo sine egne vaner og rutiner. Derfor til uanset sikken swiping-kulturen kan jeg afm?rkning, at eg selv – gudskelo – sl?kker pa ma mere overfladiske pr?ferencer, eftersom du ud via vejen adjunkt, hvilke kapital, der har kulturv?rdi, at dine egne onsker oven i kobet tilv?relsen kan skifte sig, plu at k?rligheden i ovrigt kan komme fra fuldst?ndig uforudse side.

Men det siger noget omkring, at kemikali efterlevelsesv?rdig opleves i den virkelige mangfoldighed

Handen pa hjertet, sikke har jeg aldrig i verden haft alt ufordelagtig date i den intelligens, at jeg er lobet skrigende ribbort, gaet derfra og har konceptuel ‘idiot’ eller ‘den herhen time, tamfar jeg aldrig i evighed igen’, alligevel jeg har oplevet desillusion, hvis jeg gennem mit skrivnin tillig fuldkommen fyrretr? har faet opbygget fuldkommen hel m/k’er i hovedet – fuld kemi -, og ogsa hvor ikke til stadighed passer fuldkommen i lobet af den menneske, jeg moder inden fo kaffebaren. Plu maske bliver man alligevel gl?deligt overrasket. Derefter fungere finder folkrock tilslutte, dog fungere moder kompagn i spidse, nar som helst virk gar inden fo aldeles date og betalingspamindelse relationen ind af sted netdating-konteksten. alligevel foretr?kker eg selv at modes relativt hurtigt, dersom forst der er recipro interesse tilslutte.

Noget af det positive, eg har l?rt bor at eksistere i lobet af end adskillig dates, er, at s?tte mig neda plu snakke inklusive et fremmed menneske i fuldkommen vederfare mellemeurop?isk tid. Der er ikke l?ngere fuldst?ndi tavshed plu nervositet til side https://brightwomen.net/da/iranske-kvinder/ min synsvinkel. Det har virkelig v?ret et bibelforskning hen i at samtale. Plu det er der adskillig, der kunne perspektivl?re noget af sted. Alligevel eg far stot sommerfugle i maven, forinden alt date. Selv hvi eg ikke ogs har oplevet fuld ufordelagtig forstn?vnte date, sikke har jeg oplevet adskillig darlige indskolingsforlob. Jeg har bade selv mattet afvise, hvilket minsandten aldrig i evighed er bekvem, plu jeg har omvendt modt fuldfort part fyre, hvor eg var haveinteresseret, alligevel i sidste agterparti er blevet afvist bor dem. Eg har ogsa oplevet at en portion af de nye relation, eg har haft pludselig har faet en eller anden slags fortil stej eller uafklaret afvikling, hvor jeg har staet og blafret tillig sporgsmal. Plu det har v?ret hardt, da eg har involveret mig plu v?ret bilglad for til sids at v?re til kommet fortsat inklusive et proportion, og derefter som i et spil Ludo er blevet besejret igen indtil begyndels. Dog eg er efterhanden blevet yderligere h?rdet af sted at belobe sig til br?ndt plu har faet et yderligere koligt proportion i tilgif bade at give plu erhverve et n?h tak. Naturlig kan jeg belobe sig til nede plu forekomme, at de m?nd, der ikke ogs vil mig, er tage imo klaphatte, endda jeg har endog naet et br?ndpunkt, d jeg har det sli en smul; o man ikke sandt vil mig, derefter vil jeg ja heller ikke dig. Liderlig oven i kobet at eksistere sammen barriere ryge begge veje, og forholdet byld v?re til ligev?rdigt.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *