Неможливо уявити наше життя без гумору й усмішок, тому пропонуємо вам ще одну веселу загадку. Якщо у батька Френка 5 синів, а імена 4 синів такі ж, як зазначено вище, логічні задачі на співбесіді то Френк вже 5-й син. Другий фіолетовий шар не буде видно зверху, тому що він такого ж розміру, як і верхній шар. Це питання не може бути вирішене математично.

задачі на логіку для дорослих з відповідями

Деякі з наведених нижче підходять навіть дошкільнятам. Відповіді до загадок дивіться внизу. Завдання на логіку для дорослих – це багатоходові комбінації для тренування мислення. Щоб правильно їх вирішити, треба продумувати дії на кілька кроків вперед. Такі завдання щодо важкі, часто вони бувають у вигляді оригінальних картинок, де потрібно переставити або домалювати деякі елементи.

Найскладніші загадки для дорослих

З електричним стільцем. Кат швидше за все піде перевірити, чому світла немає, а ви зможете втекти. І третій шар також не видно, тому що він менший, ніж два верхніх шари. Процес відгадування, пошуку ключа до того, що недоговорене, зашифроване покращує настрій і тренує розум. Дівчинка запропонувала випустити небагато повітря із шин. Рівно стільки, скільки необхідно для проїзду.

От він – на малюнку – з головним призом. Поруч – свідчення його неперевершеного вміння вигадувати головоломки. Він зумів точно відтворити малюнок, який ви бачите, витративши на це рекордно мало рухів. За легендою, в скрутні часи компанії Apple, Стів Джобс особисто проводив співбесіди. Він показував претендентам папірець з літерами і запитував, яка літера наступна. При цьому відповідь «Е» — неправильна.

Виберіть складність, щоб почати

Вийде ще три дії, усього шість, як і було потрібно. Під низьким мостом зупинилася вантажівка. Його не можна було підсунути вперед, не зашкодивши дах. Що б проїхати, не вистачало якихось 3-х сантиметрів.

задачі на логіку для дорослих з відповідями

Десять ґудзиків розташовані в три ряди по чотири ґудзики в кожному ряді (один горизонтальний ряд і два вертикальні). Пересунувши всього два ґудзики, спробуйте скласти чотири ряди по чотири ґудзики в кожному ряді. На це завдання вам виділяється десять хвилин. Розв’язання задач на логіку це чудова вправа як для дітей, так і дорослих, яка розвиває винахідливість і нестандартність мислення.

Складні логічні загадки і задачки

Якщо маленька кулька зуміла докотитися хоча б до стику стіни з підлогою, у нього їсти можливість урятуватися. Хитрий кріт улаштував запасну комору між камерами 10 і 11. Таксист збирає колекцію монет, пожежник – олов’яних солдатиків, а пекар – марки.

задачі на логіку для дорослих з відповідями

Найбільш цікаві і складні питання і загадки на логіку з відповідями і коментарями чекають вас у рамках Курсу розвитку логіки від ЛогікЛайк. У такому випадку Ви можете виявитися в такім положенні, коли Ви віддалилися від центру озера на ¼ частину радіуса в протилежну сторону від гобліна. Після цього почавши плисти до берега по найкоротшому шляху, Ви зможете добратися туди раніше, ніж туди добіжить гоблін. Шість веселих морських коників вишикувались у ряд, щоб зіграти в одну гру. У перших трьох – світлі хвости, а в трьох останніх – темні.

логічних задач для розминки

П’ята частина цього максимального вантажу – це троє дорослих або четверо дітей. Що можна перервати або знищити, але ніколи не побачити? (Мовчання).

  • Необхідно пересунути чотири відрізки так, щоб вийшло чотири трикутники однакового розміру.
  • Тут він його залишає й перевозить до вовка капусту.
  • Ласкаво просимо в світ загадок!
  • Досить взяти всі чотири пігулки й кожну порозламувати навпіл, отримані половинки повідкладати на різні сторони.

Необхідно пересунути чотири відрізки так, щоб вийшло чотири трикутники однакового розміру. У вашому розпорядженні п’ять хвилин. Жили чотири друга. Вони мали імена Альберт, Карл, Дитріх і Фрідріх. Прізвища друзів ті ж, що й імена, тільки так, що ні в кого з них ім’я й прізвище не були однаковими, крім того, прізвище Дитріха не Альберт. Регулярні тренування у вирішенні задач на логіку допомагають дитині розвивати мислення.

Як розділити дріб на ціле число?

Санта-Барбара винайшов нову гру. «Подорож гральної кістки, що перекочується». Для того щоб нам легше було стежити за маршрутом гральної кістки, пофарбуємо одну з її граней у який-небудь колір. З одного поля шахівниці на сусіднє гральна кістка «подорожує», перекочуючись через ребро, сполучене із загальною стороною цих двох полів.

Смішна загадка для дорослих

Ціль гри – помінятися місцями не більш ніж за десять ходів. На малюнку – талісман знаменитого картяра Джорджа Веллінгтона-Товстосума. На жаль, художник переплутав порядок цифр, і талісман втратив силу.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *