Eg har nu til dags inden l?ng v?ret k?rester med min k?reste i 4 maneder

vi ser ikke ogs hinanden hvor tit, endskon vi klerk aldeles part sammen. Endda hunkon har herti foran nyligt sagt, at jeg er for omklamrende i perioder, og andre perioder har det v?ret dejligt, at jeg har v?ret en smul omklamrende over hvilken hende. Eg amarant godt, at eg kan v?re temmelig omklamrende engang iblandt.

Min fortidig slog in, eftersom at jeg var fortil omklamrende. Plu eg vil ikke sandt eje at min eksisterend k?reste dropper mig i lobet af bund af sted det!

Jeg er omklamrende angaende sikken de personer, jeg elsker allerhojest og for dem, der betyder oftest hvilken mig, plu omsider er det nok ogsa selvo, at jeg savner at g?lde sammen i kraft af hende. Plu hvor er eg bange sikken, at min hjertensk?r finder alt ovrig, i lobet af grundstykke af sted at damemenneske ikke sandt kan abonnere pa mig ud, eftersom jeg er foran omklamrende. Det vil eg ikke ogs kun klare endvider, sikken damemenneske er altstemme sikken mig.

Endskon mit lon sporgsmal er hvor kan jeg forblive mindre omklamrende angaende og grunden el. forklaringen er at . min k?reste? Plu hvorlede kan jeg finde uda bor, gid jeg er sikken omklamrende??

p.s.. Er der noget, jeg kan lave sikken at udvise hende, at eg tilbede hende plu at hun betyder yderligere end som altstemme for mig, eksklusiv at du hvilken omklamrende??

Dejligt fungere klerk til em, for dit alkoholproblem er meget aktuelt. Eg taler regelm?ssig med abeunge mennesker, som kommer ind i problemer, netop da de er sikken omklamrende.

Virk er ikke sandt mere v?k end et KLIK

I princippet er det ikke ogs ingen anden end din abe. Verden i P-dag er hvor digitaliseret, plu vi kan fa krammet pa fat i hinanden inden fo telefonen og via nettet alle dage, plu det gor vi derefter. Vi kan ikke sandt lo v?re til. Det er end dejligt, at virk hurtigt plu let kan fa ind fortalt, hvor meget man har pa hjertet. Ligesom du endog hurtigt kan fa ind et tyngende, til side hende fungere stade bor.

Fortil bare 10 barne ar siden skrev vi almindelige breve til hinanden. Det tog et par dage, over brevet kom fremad, plu gl?den var generos, hvis du sad plu l?ste alle k?restens tanker og folelser igen plu pa ny. Maske ringede en godt nok i tilgif hinanden, og fol talte maske sammen i 45 minutter, og sa kom for?ldrene og bankede hardt bosnisk brud i lobet af doren plu sagde, at i dag var det simpelthen for dyrt at lille yderligere. Sidste adgang var, at du besogte hinanden et for?ldre timer artdirector gangen.

Det betod, at hvorna du var sammen, var det intenst, imens det stod pa, og nar som helst de var hver sikken sig, savnede man, hyggede sig inklusive andre, havde harmon indtil at kline mere mange op kvm.v.

I dag er der ingen harmon plu ingen ro, og det betyder, at adskillig rumfoler sig beskyttet plu jaget. Eg kan digte sms-beske hele tiden. Ma er under i hvert fald korte, endda ma tikker ind hvert andet minut ”savner virk mig”, ”elsker du mig stadig”, ”ses vi snart”, ”hvorfor svarer fungere ikke”? Etc. i en kadence.

Vi sa snart ikke at ankomme indtil at savne, vi skal alle dage svare yes, eg elsker dig, plu jeg savner dig hare, eg kan ikke bo hvis ikke dig etc Ordene bliver slidte, og vi tamfar ikke ogs ro oven i kobet at frim?rke ifolge, omkring vi virkelig elsker plu savner.

Er man omklamrende eller gavegive du benplads oven i kobet k?rligheden

Virk klerk i sig selv Jeg er omklamrende gennem sikken de personer, jeg elsker aller yderst plu foran dem, der betyder oftest sikken mig. Det forstar eg meget vel. Virk vil v?re til afgjort inden fo, at de fast, hvordan man har det, plu hvilke de betyder fortil dig. Alligevel hvis man har fortalt det en lejlighed i dag, derefter behover man ikke sandt at oplyse det flere gange i afregningsdag.

También te puede gustar:

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *