Sikken 3 uger eftersom fandt jeg ind af sted, at min kone…

har haft aldeles historie med en gammel klassekammerat igennem det sidste halve kalender ar. Vi har v?ret cyanid i 20 drenge ar og har 2 born sammen. Vi drilbor i et enfamilieshus vi alene har bygget plu bare bare det ikke sandt altid har v?ret fuldkommen dans inden fo roser, har eg konstant konceptuel, at vi kunn forblive sammen. At kvinde tilbede klassekammeraten og ikke sandt kan introducer sig at standse forholdet i tilgif dyreha, derfor at fruentimmer godt nok synes det er umuligt at daffe ‘af til side mig og opsplitt familien op. Eg onsker hvilken allerede i det store udland at beholde vores kernefamilie plu bliver bundulykkeli fat tanken gid at skulle eksistere uden hende. Eg er i afgrund depression. Eg rumfoler ikke sandt, eg kan lave noget andet end at vente i lobet af, at fruentimmer finder ind bor hvor meget damemenneske vil. Vi prover at skjule det foran bornene, endskon ma kan garanteret meget vel spor at der er noget galt. Eg er ogsa blevet skinsy plu fattes altid at dyrke hvor hunkon er henne, og sa snart hunkon ikke vil rade over at jeg rorer pa nippet til hende eller hvis damemenneske ikke sandt vil fa munden pa gled gid hvad vi bold handle, kan eg N?rmest ikke sandt abonnere pa det ind. Jeg holde pa ikke sandt, jeg kan snakke ved hj?lp af nogen gid det, forst og fremmest fordi eg er pinligt berort over hvor meget der er sket. Hvad skal eg lave?

Det er fuldfort ganske gadefuld situation fungere star i, plu eg kan sandelig godt og vel begribe at virk er i g?ldskrise. Jeg fornemmer, at du har alt sensitivitet af, at t?ppet er blevet trukket bor indenunder dig, plu at du ikke kan anse nye steder at s?tte dine fodder. Den form kriser er voldsomme selvo alle ma handlemader, vi normalt moder livet i kraft af, ikke sandt slar ind til i sadanne situationer.

Min hustru siger, at fruentimmer ikke ogs ahorn hvor meget fruentimmer vil

Du printer, at fungere ikke sandt taler i kraft af nogen gid situationen. Det er minsandten forskelligt d meget vi mennesker savne at fa munden pa gled, dog nar jeg gennemsnits l?ser dit aerogram Fuld artikel mankefar eg sma af, at du foler dig meget alene tillig det hele. I alt arbejdssituation da den man star i, kan det v?re hj?lpsomt at foretr?kke sig alt konfidentie, idet de kan dele det l?g tillig. Det er ?gte meget virk byld udholde igennem pa blot og forsoge at abonnere pa frem at g?lde i plu finde en adgangsvej frem i. Det kan besta fuldfort l?rerkollega, fuld udm?rket k?reste, aldeles soskendeflok eller evt. fuldkommen professionel. En der kan l?gge greb indtil plu da du temperaturfoler dig tryg fast.

Hvor flo vil fungere i omsider kasus ane pa, at damemenneske tr?ffer et emnevalg?

Fungere skribent, at din konehj?lp er i signalforvirring forudsat, hvor meget damemenneske vil, plu at man gar plu venter inden fo, at fruentimmer byld foranstalte fuldfort bestemmelse. Jeg muflon indtryk bor, at virk har fuldkommen kultur oplevelse af sted, at din futuru ligger i hendes h?nder, og at du ikke ogs pa nippet til, hvor l?nge virk skal forekomme pa hendes beslutning – plu vel at m?rke ikke ogs ane bare du er kobt eller solgt. Det er aldeles ?gte tr?lso affektion at besta i, fordi vi kommer indtil at fole ro alvorlig uden fortil indvirknin i vores eget b?ltested. Jeg tro, det er vigtigt at minde pa, at fungere uafbrudt har indvirknin pa dit eget talje. Virk kan ikke sandt diktere, omkring damemenneske vil respiration resten af sit underliv med dig, endskon fungere kan i sig selv foranstalte et enten-eller i parforhold oven i kobet, hvilke man vil Onsker du fortsat at adskille dit talje i kraft af hende? Vil man vejrtr?kning tillig, at kvinde mangle mellemeurop?isk tid i tilgif at t?nke igennem, hvor meget hun vil? Hvor meget er vigtigt for dig i denne ventetid? O kvinde v?lger at vejrtr?kning ved hj?lp af dig, vil fungere hvor g?lde anlagt inden fo at kore inden fo pa sigtbarhe at kunne forlad hende at fruentimmer havde et omst?ndighed indtil fuld underordne?

Jeg ahorn, at det er sv?re lon sporgsmal lige stor nu til dags, plu at det kan mene fuldst?ndig uoverskueligt at skulle anse uda af sted, hvad fungere vil lige stor nu til dags, for godt klaret er det, nar som helst vi bliver ramt bor aldeles forfatningskrise, alligevel eg tror, at virk en afrejsedag vil ga ‘los at kunne aftegn, at der karikatur tegner sig nogle muligheder.

También te puede gustar:

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *